Avgangsutstilling 2022, logo

Stine Kolstad

Grafisk designer

Stine

Hei! Jeg heter Stine Kolstad, er 26 år, og kommer fra en veldig liten bygd rett utenfor Ski. Jeg har tidligere studert på Høyskolen Kristiania, og har fra før en bachelor i markedsføring og merkevareledelse. Selv om interessen for merkevarebygging er stor, så har jeg alltid likt å jobbe visuelt og kreativt. Det virket derfor som et naturlig valg å bygge videre på utdannelsen med en bachelor i grafisk design ved NTNU i Gjøvik – for å utvide både muligheter og ferdigheter. Et valg som jeg er veldig glad for at jeg endte opp med.

Bokserie – Redaksjonell design 2

Bokserie – Redaksjonell design 2

Redesign av en bokserie. Jeg valgte å designe bokomslag til tre av Trygve Skaug sine poesibøker. Fokuset var på å skape en balanse mellom det feminine og maskuline, da poesibøker ofte har et ekstra feminint preg. Jeg utviklet derfor tre ulike mønstre med samme utgangspunkt for å tydeliggjøre at bøkene tilhører en serie. Bildet viser ett av de tre omslagene.

Drømmeprosjekt – Emneoverbyggende prosjekt

Drømmeprosjekt – Emneoverbyggende prosjekt

Som et emneoverbyggende prosjekt – drømmeprosjekt – kunne vi fritt velge vår egen oppgave. Her valgte jeg å designe en grafisk profil for et dobbelt vinylalbum. Designet gjenspeiler de rå og ærlige følelsene som artisten formidler i sangtekstene.

Redesign av tidsskrift – Redaksjonell design 1

Redesign av tidsskrift – Redaksjonell design 1

Redesign av det vitenskapelige tidsskriftet«Journal of Technical Writing and Communication». I faget redaksjonell design 1 fikk vi i oppgave å redesigne både omslag og innmat til et vitenskapelig tidsskrift. Det skulle være til sammen en serie på åtte omslag for to ulike årganger. Her vises ett av de åtte omslagene.