Avgangsutstilling 2022, logo

Paulina Joanna Buba

Grafisk designer

Paulina

Hei! Jeg heter Paulina Joanna Buba, er 22 år gammel, og kommer opprinnelig fra Polen. Det som gjorde at jeg valgte grafisk design her på Gjøvik, var at jeg gikk medier og kommunikasjonslinjen på en av Oslos vgs. Selve valget av linjen på vgs. var en tilfeldighet som en yngre meg ikke var klar over. Allikevel fikk jeg allerede da vite at jeg elsker å jobbe med grafikk. Når Illustrator er åpen på PC-en glemmer jeg alt som skjer rundt meg, og flere timer med arbeid føles som 5 minutter.

Tidsskrift – International Journal on e-learning

Tidsskrift – International Journal on e-learning

I redaksjonell design 1 skulle vi redesigne et vitenskapelig tidsskrift. Tidsskriftet vi valgte å redesigne var International Journal on e-learning. Med innmaten jobbet jeg sammen med Peik Amund Sæther Behrns. Det viktigste for oss gjennom hele prosessen var å skape god kontrast mellom brødtekst og andre elementer slik at tidsskriftet vil være brukervennlig. Til omslagene har jeg bestemt meg å bruke en musepeker som et fast element på hver av omslagene. Det som endrer seg fra utgave til utgave er fargene og bildene som referer til utgavens tema.

Avisdesign – Oppland Arbeiderblad

Avisdesign – Oppland Arbeiderblad

I redaksjonell design 2 skulle vi redesigne en avis. Jeg valgte å redesigne en lokal dagsavis «Oppland Arbeiderblad». Oppland Arbeiderblad er en regional avis som utkommer i Gjøvik. Jeg ønsket å skape et ryddig og enkelt layout for å få et moderne utseende. Jeg bestemte meg at hver seksjon skal ha sin farge. Da jeg lagde logo tok jeg inspirasjon i OAs logoen fra 1925. Logoen benytter mørke-rød farge, fordi jeg ville beholde avisens identitet.

Flerkanalpublisering – Døla Atelier

Flerkanalpublisering – Døla Atelier

I flerkanalpublisering skulle vi lage en visuell identitet på 7 forskjellige flater for Døla Atelier. For logo bestemte jeg å lage det så enkelt som mulig, og som skal passe alle flater og ikke skal kollidere med kunstneres malerier. Jeg har tenkt å benytte deres malerier på alle flater, for å presentere deres kunstnerisk identitet/personlighet.