Avgangsutstilling 2022, logo

Nora Strøm Myklebust

Grafisk designer

Nora

Hei, hei, Nora Strøm Myklebust heter jeg. Jeg er 22 år og kommer fra en liten bygd i Vestfold som heter Sande. Jeg startet min reise innenfor grafisk design på media og kommunikasjon linja på videregående skole. Der fikk jeg virkelig sansen for fotografering og grafisk design. Jeg likte måten jeg fikk uttrykke meg på og bruke kreativiteten min på en litt annen måte enn før. Så med en liten omvei innom fotolinja på Elverum folkehøgskole, så endte jeg til slutt opp på grafisk design linja på NTNU i Gjøvik. En reise jeg ikke angrer et sekund på at jeg har tatt.

RFSU – Emballasjedesign

RFSU – Emballasjedesign

I emballasjedesign skulle vi lage en ny produktserie til et eksisterende merkevare. Jeg valgte å lage en produktserie med sexleketøy for merket RFSU. Grunnen til at jeg valgte nettopp dette er fordi jeg synes det var et kult og annerledes retning, og det var en del ting man kan spille på når det kom til designet siden dette er et tema ikke alle er like komfortable med å snakke om og noe flere syns er litt flaut. Men tanken på dette ville jeg at designet på produktet skulle være morsomt, lekent og annerledes. Noe som er oppsiktsvekkende men som ikke tydelig vil røpe hva slags produkt det er bare ved å se på det. Dette var noe jeg tenke på når jeg designet det. Det skal være et design som er veldig visuelt og gøy, men hvor det detaljene i designet vil forklare hva slags produkt det er.

Kortspill – Drømmeprosjekt

Kortspill – Drømmeprosjekt

I emnet drømmeprosjekt valgte jeg å lage et kortspill som søsteren min kom opp med i forbindelse med undervisning. Hun brukte det til å lære klassen sin hvordan økosystemer i skogen fungerer. I et økosystem så lever jo dyr på å enten å spise planter eller ved å spise andre dyr, og det er nettopp det spillet går ut på. Målet mitt var å lage et design på kortene som viste og forklarte hvordan et økosystem fungerer. Samt at det var tilpasset til bruk i undervisnings for barn og unge. Derfor passet jeg på at illustrasjonene er tydelige og lett å kjenne igjen, at teksten er har god lesbarhet og at kortene alt i alt er gøyale og interessante. Slik at elevene vil kunne syns det er gøy og lærerikt.