Avgangsutstilling 2022, logo

Marie Fosstveit

Grafisk designer

Marie

Jeg heter Marie, er 23 år og kommer fra Hamar. Jeg har alltid vært glad i å være kreativ, så det ble et naturlig valg å studere grafisk design. Studiet har vært veldig lærerikt og jeg har vært spesielt glad i redaksjonell design. Jeg har lært at god design ikke bare ser fint ut, men også har en funksjon. For meg har det vært spennende å finne balansen mellom kreativ frihet og designkonvensjoner.

Den lille kokebokserien – Bokdesign

Den lille kokebokserien – Bokdesign

Dette er et prosjekt fra siste semester, hvor vi redesignet en bokserie. Jeg valgte å designe en kokebokserie. Her ønsket jeg et moderne og enkelt uttrykk. Hver bok har fått en gjenkjennelig farge basert på hva slags mat boka handler om, i tillegg til et appetittvekkende bilde.

Eventyrlyst reisemagasin – Drømmeprosjektet

Eventyrlyst reisemagasin – Drømmeprosjektet

Drømmeprosjektet synes jeg var et spennende prosjekt. Her kunne vi selv velge hva slags grafisk design prosjekt vi kunne jobbe med. Jeg valgte å designe et reisemagasin om Norge. Under korona-pandemien har mange måtte bruke ferien sin i Norge og kanskje mange studenter og unge voksne har savnet å reise utenlands. Det var dette som ga meg idéen til å lage et reisemagasin som kan inspirere folk til å reise mer i Norge. For å appellere til studenter og unge voksne har jeg gitt magasinet et moderne og tydelig uttrykk. Innholdsmessig har jeg fokusert på aktiviteter og reisedestinasjoner som kan være av interesse for målgruppen.

Faber Castell – Emballasjedesign

Faber Castell – Emballasjedesign

I emnet emballasjedesign valgte jeg å designe en produktserie fra Faber Castell. Bildet viser hele serien som består av emballasje for notatbøker, blyanter, markeringspenner og viskelær. Produktene til Faber Castell har opprinnelig et tradisjonelt og klassisk uttrykk og jeg ønsket derfor å gi den nye emballasjen et mer moderne og minimalistisk utseende.