Avgangsutstilling 2022, logo

Krissi Magnúsdóttir

Grafisk designer

Krissi

Heisann! Krissi heter jeg og er en 23 år gammel islandsk/norsk designer og kunstner. Oppvokst på Island med dype røtter festet i Norge. Fra det jeg husker har jeg alltid vært en meget kreativ unge som alltid prøvde å finne løsninger med kunst, design og humor. Jeg startet ved NTNU i 2019, og etter tre år har jeg klart å utsmykke videre den kunnskapen for å finne kreative og smarte løsninger. Det gir meg stor glede når et design klarer å stå estetisk vakkert for seg selv samtidig som det har en god klype humor over seg.

Ju Jitsufélag Reykjavíkur – Emneoverbyggende/drømme prosjekt

Ju Jitsufélag Reykjavíkur – Emneoverbyggende/drømme prosjekt

Dette er resultatet mitt for drømmeprosjektet hvor jeg kunne fritt velge oppgave. Et redesign og grafisk profil for idrettsklubben på Island med fokus på selvforsvar, Ju Jitsufélag Reykjavíkur (JJFR). Resultatet festet idenditeten deres mer for å tryggere gjøre dem gjenkjennelige på marketett. JJFR ønsket en identitet som viste frem deres verdier av kunnskap, vennskap og åpenhet i samfunnet for å nå ut til flere innen for demsin brede målgruppe.

Rett, lett og mett – Emballasjedesign

Rett, lett og mett –  Emballasjedesign

Lett, Rett & Mett er et nytt merke laget av meg for å kunne stå sammen medproduktserien vegansk lunsj mat. Denne samlingen ble laget med fokus på folkpå farten med et ønske om å kunne ta moralske og klimavennlige valg uten åforhindre den travle hverdagen. Produktene skulle kunne se smakfulle ut samtidig å ikke forhindre den gode smaken eller kvaliteten på maten.

Selv hjelp serie – Bokdesign

Selv hjelp serie –  Bokdesign

Redesign av tre bøker til forfatterne Rebekka Egeland og Carina Carl. Bokserien er basert som en selv hjelp bokserie med et nytt fokusområde ved redesigningen av bøkene. Originalt har slike bøker vært designet meget feminine, omtenksom og rolige for å ikke skremme vekk kunder. Men i denne redesignene tar jeg fokus på det motsatte og holder meg utenfor den rammeverket at slike ting må tas med forsiktig hånd.