Hopp til hovedinnhold
Elisabet Tuft Botnen

Elisabet Tuft Botnen


Jeg er 22 år gammel og er fra Strandvik, en fin bygd som ligger utenfor Bergen. Som person trives jeg veldig godt i selskap med andre og jobbe i team, men er også produktiv alene. Jeg har også en sterk lidenskap for å skape visuelt estetiske og helhetlige design ved hjelp av tegning og grafisk design. Noe jeg setter stor pris på ved å studere er muligheten til å stadig lære nye ting og utvikle meg selv. Jeg får stor mestringsfølelse når jeg klarer å overvinne utfordringer og oppnå de målene jeg har satt meg.

Prosjekter

Reiseguidebøker

Redaksjonell design 2

Reiseguidebøker

Jeg har valgt å redesigne en bokserie kalt «100 unike opplevelser» med byene Roma, Oslo og New York. Jeg ønsket å lage bøker som man kan ha stående i hylla, gi som gave eller kjøpe som suvenir. De skal være fine og elegante. Jeg skisset først på smussomslag, deretter perm, og til slutt forsats og baksats. Jeg lagde egne illustrasjoner på Photoshop, og jobbet mye med kjennetegnene til de ulike byene. Her ser man framsiden på smuss-omslag og bindet for den ene boken jeg lagde.

Ungfritid.no

Design og prototyping for digitale produkter

Ungfritid.no

Her har jeg og 4 andre dyktige medstudenter redesignet ungfritid.no. Vi ønsket å få fram en lekenhet og ungdommelig utseende. Før dette resultatet gikk vi gjennom intervju, sortering av info, skissing og testing. Gjennom arbeidet tenkte vi mye på WCAG og passet på at nettsiden skulle funke for alle. Her ser man to ulike sider fra nettsiden.

Albumslipp

Drømmeprosjekt

Albumslipp

Jeg har designet et album dedikert til en fiktiv artist ved navn Kristoff Hansen, som er en gitarist og vokalist som nylig har startet sin solokarriere. Albumets musikkstil er inspirert av Postgirobyggets sommer- og nashsanger, og dette er visuelt reflektert gjennom designet. Jeg har lagt vekt på å gjøre albumet visuelt tiltalende slik at det vil skille seg ut og fange oppmerksomheten til kunder som ser det i butikkhyllen. Her ser man framsiden av album-coveret.

Avis

Redaksjonell design 2

Avis

Jeg har valgt å redesigne Gjøviks Blad ved å analysere deres tidligere aviser og hente inspirasjon fra andre aviser med vellykkede og fungerende oppsett. Jeg eksperimenterte med ulike tilnærminger for å løse oppsettet av elementene og til slutt kom jeg frem til en fungerende løsning. Resultatet var en forbedret luftighet, bedre oppdeling og flyt i oppslagene. Her ser man litt av to av oppslagene.