Avgangsutstilling 2022, logo

Daniela Victoria Gloffka Kristiansen

Grafisk designer

Daniela

Hei, jeg heter Daniela Victoria Gloffka Kristiansen. Jeg er 26 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg har drevet med litt av hvert før jeg valgte å studere grafisk design, men hadde ikke noe tanker om å jobbe med det før jeg litt spontant valgte å studere det. Studiet har vært lærerikt og jeg har lært mye om hvordan jeg kan bruke ulike elementer til å formidle de visuelle uttrykkene jeg ønsker. Jeg har hatt det spesielt gøy med å jobbe med redaksjonell design, og å lage visuell identitet.

Delicia – Emneoverbyggende prosjekt

Delicia – Emneoverbyggende prosjekt

Dette er noe av den visuelle identiteten som jeg har jobbet med siste semester. I drømmeprosjektet kunne vi selv velge hva vi ville jobbe med. Jeg valgte da å lage en visuell identitet til et vegansk bakeri og konditori. Identiteten har et friskt preg over seg, og har som mål å appellere til en spesifikk kundegruppe. Den skiller seg også ut blant andre bakerier og konditorier.

Redesign av tidsskrift – Redaksjonell design

Redesign av tidsskrift – Redaksjonell design

I redaksjonell 1 skulle vi redesigne et vitenskapelig tidsskrift. Innmaten var utformet med Marie Fosstveit. Tidsskriftet vi valgte å redesigne var Journal of Educational Multimedia and Hypermedia. Omslagene har etmedia-ikon-mønster som går igjen på hvert av omslagene, og fargene endrer seg fra utgave til utgave. Det hele gjør at omslagene har et lekent preg, og står ut fra andre tidsskrift.

Lipton – Emballasjedesign

Lipton – Emballasjedesign

I emballasjedesign skulle vi lage en produktserie for et eksisterende merke. Her er to av produktene i serien. Jeg valgte å lage en serie for teselskapet Lipton. Produktserien har alle det samme japanske mønsteret, men med bølgemønsteret i fargen etter hvilken type te det er. Målet var å designe noe som trekker øyet og står ut i butikkhyllen. Resultatet er Lipton i samarbeid med Japan.