Avgangsutstilling 2022, logo

Andrea Kristoffersen

Grafisk designer

Andrea

Hei hei! Jeg heter Andrea Kristoffersen, er 21 år gammel og kommer fra Lillehammer. På videregående gikk jeg reiselivslinje, men fant ut at dette ikke var helt for meg. Da jeg skulle finne ut av hva jeg ønsket å studere så falt valget raskt på Grafisk Design. Jeg har alltid vært glad i å tegne og være kreativ, og i løpet av disse tre årene har jeg bare blitt enda mer glad i dette. Gjennom studiet har jeg fått en smakebit av hvor variert og spennende dette yrket er. Noe av det jeg har likt best å jobbe med er emballasjedesign, visuell identitet og redaksjonell design.

Astrid Lindgren – Bokdesign

Astrid Lindgren – Bokdesign

Sjette semester, i emnet strategisk design 2, skulle vi skape nytt bokdesign for en selvvalgt boktrilogi. Jeg valgte tre bøker av Astrid Lindgren som jeg ønsket å gi et nytt utrykk som både er enkelt og moderne.

Lumene – Emballasjedesign

Lumene – Emballasjedesign

Femte semester, i emnet emballasjedesign skulle vi skape emballasjedesign for en selvvalgt emballasjeserie. Jeg bestemte meg for å lage et design for en fiktiv hupleieserie for det skandinaviske hudpleiemerket Lumene. Denne serien har fokus på hudpleie for tørr hud, den er skånsom for huden og inneholder naturlige ingredienser. Dette ønsket jeg å få frem ved å ha et enkelt, minimalistisk design med friske farger, samtidig skal det skal være enkelt for brukeren å forstå hvilken rekkefølge man skal bruke produktene i en rutine.

AK Regular – Skriftdesign

AK Regular – Skriftdesign

Fjerde semester, i emnet skriftdesign, skulle vi lage en font inspirert av en selvvalgt by eller land. Skriften AK Regular er inspirert av byen Seoul i Sør-Korea. Jeg tok utgangspunkt i skrifttegnene som blir brukt i koreansk skrift, hangul, og skapte en font inspirert fra disse tegnene.