Hopp til hovedinnhold
Toril Hokseggen

Toril Hokseggen


Hei, jeg heter Toril Hokseggen og er en energisk og positiv jente fra Trøndelag. Jeg har en stor interesse for teknologi og innovasjon, spesielt når det gjelder å utvikle løsninger som hjelper mennesker i hverdagen og gir verdifullt resultat for brukerne.

Jeg har alltid vært en kreativ person, og siden jeg var barn har jeg alltid blitt fortalt dette. Når jeg går inn i et prosjekt, gjør jeg det med fullt engasjement og gir meg ikke før jeg er helt tilfreds med resultatet. Jeg er lidenskapelig opptatt av å finjustere hvert enkelt element for å sikre en optimal brukeropplevelse. Imidlertid er jeg også klar over at det er viktig å se på helheten og ha et overordnet perspektiv, og derfor setter jeg stor pris på å ha gode samarbeidspartnere som kan hjelpe meg med å se det store bildet.

Prosjekter

POG - Pharmaceutical Organization Guard

Bacheloroppgave i Interaksjonsdesign

POG - Pharmaceutical Organization Guard

I dette prosjektet samarbeidet vi med veterinærklinikk AniCura Gjøvik for å utforske, definere og løse utfordringer innen vareflyt og varetelling av medisiner. Løsningen er en digital tavle som skaper oversikt over hvilke medisiner klinikken trenger, hvor sluttbruker raskt og enkelt kan registrere ønskede medisin. Løsningen gir og en detaljert oversikt over lagerbeholdning ved hjelp av registrering av uttak og oversiktlig liste for varetelling.

Prosjekt FIKL

IDG3006 WEB OF THINGS

Prosjekt FIKL

Du har kanskje hørt om fidgetspinners og andre stressleker som kan brukes i undervisningssammenheng framfor å sitte på telefonen. Men hva om de var knyttet opp mot internett? I dette prosjektet utforsket vi muligheten for å ha en fidget-kube som var knyttet opp mot en server via bluetooth på telefonen. Vi vurderte hvorvidt dette kunne la seg gjøre, hvilke funksjoner denne kuben kunne ha og hvilke input kuben registrerte og hvordan data kunne brukes og vises for å fremme bruk.

Resultatet ble en konseptuell 3D-printet kube, hvor man kan bytte ut funksjoner ved hjelp av magneter.

Et system for planteliv i verkstedet

IDG3750 Sensorisk og berøringsvennlig interaksjonsdesign

Et system for planteliv i verkstedet

I dette prosjektet utviklet vi et konsept for en skillevegg som kan redusere støy og forstyrrelser i undervisningsrom, i tillegg til at den også vil ha potteplanter, vanningssystem og lyssystem for plantene som vil holde de i live gjennom året. Formålet med prosjektet var å gjøre skilleveggen estetisk og praktisk, og bidra til å skape et godt læringsmiljø.

Ski-NM 2023

IDG3002 Tjenestedesign

Ski-NM 2023

For prosjektet i tjenestedesign, så vi på tilgjengelighet under arrangementet Ski-NM på Vind IL stadion. Her så vi på muligheten for å forbedre tilretteleggingen for mennesker med bevegelsesutfordringer. Resultatet ble et konsept med fem soner spredt utover stadion hvor tilskuere kan oppholde seg, i tillegg til at sonene inneholder nødvendige fasiliteter. Dette sikrer kort gåavstand til det som trengs for å holde på den gode stemningen.