Hopp til hovedinnhold
Theresa Tran

Theresa Tran


Hei, jeg heter Theresa, er 21 år og kommer fra Strømmen. Etter videregående var jeg veldig usikker på hvordan veien videre skulle se ut. Jeg har alltid vært en kreativ person og liker tanken av å jobbe med mennesker. Dette førte meg til interaksjonsdesign som studieretning. Interessen for samspill mellom mennesket, design og teknologi ble større, og gjorde det veldig motiverende for å kunne skape brukervennlige løsninger. Mine favorittfag gjennom årene er Tjenestedesign, Web of things og Design av sikkerhetskritiske systemer.

Prosjekter

SKI-NM 2023

Tjenestedesign

SKI-NM 2023

Som vår tjenesteleverandør ønsker Vind IL å bruke studentenes kunnskap til å forbedre arrangementet fra tidligere år. I emnet Tjenestedesign har jeg sammen i gruppe kjørt en menneskeorientert designprosess for å utvikle en tjeneste som skaper verdi for besøkende på ski-nm 2023. Ved å basere tjenesten på brukerens ønsker og behov, danner vi oss en dypere forståelse av hvem vi designer en tjeneste for, som igjen vil bidra til nye og gode brukeropplevelser.

OLKweb

Designpraksis i bedrift

OLKweb

Som en del av emne Designpraksis i bedrift har jeg fått muligheten til å ta del av en praksisperiode hos Arribatec Cloud AS i Hamar. Som oppgave fikk jeg et prosjekt kalt OLKweb. Prosjektet inngikk i et tverrfaglig samarbeid med utviklere og designere. Oppgaven omhandlet å modernisere den eksisterende nettsiden for OLKweb som er et nettbasert verktøy utviklet av Arribatec. OLKweb er utviklet for opplæringskontoret som gjør det enkelt for lærlinger å kunne dokumentere sin læreprosess.

Bsafer

Web of Things

Bsafer

Som en del av emnet IDG3006 Web of Things har jeg jobbet med et prosjekt i et tverrfaglig team med fire andre studenter. Intensjonen bak dette prosjektet var å lage en nettbasert fysisk enhet ved bruk av kommunikasjonsteknologi for å utvikle en løsning for Web of Things (WoT). Prosjektet er basert på tverrfaglig samarbeid med BWU, med et prosjektmål om å øke effektiviteten og forbedre individets generelle velvære i deres daglige liv. Bsafer har som mål å ta opp problemet med heteslag blant barn ved å utvikle en løsning som varsler foreldre om høye temperaturer inne i en bil.

Mitt Sit

Bacheloroppgave

Mitt Sit

Som en del av bacheloroppgaven har jeg jobbet med et prosjekt for SIT, og går ut på en raffinering av den allerede eksisterende applikasjonen "Mitt Sit". Oppgaven satte preg på studenters mentale helse og hvordan livsoverganger kan legge stort press på studenters hverdag. Hensikten bak prosjektet er å skape en positiv endring for studenter som ønsker økt trivsel i hverdagen og en sunn mental helse. Å implementere en tjeneste for å bedre den informasjonsflyten som allerede eksisterer om mental helse på NTNU Gjøvik, vil bidra med å synliggjøre budskapet og klargjøre de hjelpetjenestene som allerede eksisterer på skolen, noe som vil lette på fremtidige hindringer for studentene.