Hopp til hovedinnhold
Simen Enok Krøgenes

Simen Enok Krøgenes


Jeg heter Simen Enok og jeg studerer interaksjonsdesign ved NTNU i Gjøvik. Jeg kommer fra Asker og har vært glad i grafisk arbeid veldig lenge! Jeg er dyktig i ulike plattformer, språk og systemer. Jeg ønsker å jobbe med produktdesign, og drømmer om å ende opp innenfor spill eller idrett.

Prosjekter

Join Business

Konseptforslag for en brukervennlig bedriftsportal som tilrettelegger for enkel deling på tvers av plattformer

Join Business

I dette bachelorprosjektet utvikles det et konseptforslag av bedriftsportalen til Join, som tar i bruk innovative funksjoner for markedsføring på sosiale plattformer. Prosjektet er gitt av Thomas Bril Skattum fra Bloksberg Technologies AS, og gjennomføres som et avsluttende bachelorprosjekt i Interaksjonsdesign ved institutt for Design ved Norges Teknisk Naturvitenskapelige Universitet i Gjøvik. Oppgaven er gitt på bakgrunn av at Join jobber med en innovativ løsning for å endre på datingmiljøet, og trenger et verktøy bedrifter kan bruke til å samhandle med datingappen. Join arbeider for å senke terskelen for fysiske møter, eller “å date på gamlemåten”. For å oppnå dette er det nødvendig med lokaler hvor man kan møtes fysisk, og derfor er det nødvendig å inkludere utelivsbedrifter. Appen trenger en plattform for markedsføring og administrering, hvor bedriftene kan dele informasjon og samle innsikt. Gjennom intervjuer og annen innsiktsarbeid ble det klart at markedsførere ikke ønsker flere plattformer å dele informasjon på, men heller fasilitere for deling på tvers av eksisterende plattformer. For å gjøre brukeropplevelsen enklere utvikler vi en bedriftsportal med en nettleserutvidelse. Løsningen har som hensikt å minimere mengden arbeid markedsførere blir nødt til å gjennomføre, samtidig som bedrifter kan få fullt utbytte av tjenestene Join tilbyr i app og bedriftsportal. Gjennom rapporten går vi inn i detalj på hvordan vi kom fram til vår problemstilling, og hvordan vi videre kom opp med løsningsforslaget til “Join Business”.

Hva skjer Gjøvik

Informasjonsarkitektur

Hva skjer Gjøvik

Hva Skjer Gjøvik er et forslag til en ny løsning for å koble kultur- og næringsliv tettere sammen med publikum. Primærgruppen til Hva Skjer Gjøvik er kulturbrukere med mål om å holde seg informert om hva som foregår på Gjøvik. Med løsningen skal de kunne nyttiggjøre seg av de ulike tilbudene

Gjøbby

The perfect hobby

Gjøbby

Gjøbby hjelper studenter i Gjøvik som ønsker å delta på en ny hobby eller finne tilbake til en gammel hobby ved å skape en interesse for aktuelle aktiviteter gjennom å gi brukerne verdifull informasjon.