Avgangsutstilling 2022, logo

Selma Stousland

Interaksjonsdesigner

Selma

Hei, jeg heter Selma, er 24 år og kommer fra Bærum. Jeg har alltid vært interessert i design og liker å jobbe kreativt. Jeg søkte meg til interaksjonsdesign fordi det gir meg muligheter til å jobbe med både mennesker og teknologi. Det er spennende å utforme løsninger hvor brukervennligheten står i sentrum. Mine favorittfag gjennom studiet har vært Tjenestedesign, Psykologi og Informasjonsarkitektur

Informasjonsarkitektur - “REKO-ringen”

Informasjonsarkitektur - “REKO-ringen”

I dette tverrfaglige prosjektet mellom interaksjonsdesign og grafisk design skulle vi utforme en nytt konsept for kjøp og salg i Reko-ringen. Vi brukte metoder som: research, semi-strukturert intervju, personas og scenarier, site map, lo-fi og hi-fi prototyping. Prosjektet resulterte i hi-fi prototyper for mobil og desktop. Løsningen skal kunne brukes av både kunde og produsent for kjøp og salg av lokal mat, og gjøre det enklere å holde oversikt over bestillinger.

Tjenestedesign - “Tjenestedesign”

Tjenestedesign - “Tjenestedesign”

I tjenestedesign jobbet vi etter double diamond metodikk for å forbedre den fysiske handleopplevelsen til brukere med nedsatt syn. Her ble det brukt metodikk som: research, empatisk tjenestesafari/deltakende observasjon, affinity mapping, personas, crazy 8, idea portfolio, prototyping, brukertesting og service blueprint. Prosjektet resulterte i en applikasjon som kunne lese opp varer, tekst, priser og produktinformasjon i dagligvarebutikk. Appen legger til rette for selvstendig handling i dagligvarebutikk.

Design av Safety Critical Systems - “Kontrollrom”

Design av Safety Critical Systems - “Kontrollrom”

Prosjektet gikk ut på å designe et kontrollrom til den autonome fergen MilliAmperé i Trondheim. Metodikk brukt: research, intervju, affinity clustering, personas, journey map, lo-fi og hi-fi prototyping. Resultatet ble tre standard skjermer og en stor skjerm i kontrollrom for operatør. I tillegg ble det laget en informasjonsskjerm for passasjerene ombord i fergen.