Hopp til hovedinnhold
Roy Hagalid

Roy Hagalid


Jeg er en avgangsstudent fra Finnmark, Tana som liker å lære meg prinsipper og regler slik at jeg enklere kan tøye, strekke og bryte de. Jeg forsøker å tenke utenfor boksen og elsker å generere gode (og noen ganger dårlige) ideer. Jeg liker å holde alle dører åpne når det kommer til design og skaping av løsninger, og mener at den perfekte løsningen lages ikke på egen hånd!

Jeg liker å lage løsningskonsepter som gjerne har en miks mellom det digitale og abstrakte. Men jeg trives best når jeg kan holde på med mer håndgripelige prosjekter som involverer f.eks 3D-printing og laserkutting.

Håper du med dette får et lite bilde av hvordan jeg jobber og er som person, og ta gjerne kontakt ved spørsmål!

Prosjekter

POG

Pharmaceutical Organization Guard

POG

I dette bachelorprosjektet samarbeidet vi med veterinærklinikk AniCura Gjøvik for å utforske, definere og løse utfordringer innen vareflyt og varetelling av medisiner. Løsningen er en digital tavle som skaper oversikt over hvilke medisiner klinikken trenger, hvor sluttbruker raskt og enkelt kan registrere ønskede medisin. Løsningen gir og en detaljert oversikt over lagerbeholdning ved hjelp av registrering av uttak og oversiktlig liste for varetelling.

Prosjekt FIKL

En modulær, smart fidgetkube

Prosjekt FIKL

Du har kanskje hørt om fidgetspinners og andre stressleker som kan brukes i undervisningssammenheng framfor å sitte på telefonen. Men hva om de var knyttet opp mot internett? I dette prosjektet utforsket vi muligheten for å ha en fidget-kube som var knyttet opp mot en server via bluetooth på telefonen. Vi vurderte hvorvidt dette kunne la seg gjøre, hvilke funksjoner denne kuben kunne ha og hvilke input kuben registrerte og hvordan data kunne brukes og vises for å fremme bruk.

Resultatet ble en konseptuell 3D-printet kube, hvor man kan bytte ut funksjoner ved hjelp av magneter.

Roomie

Digital Prototyping

Roomie

Roomie er en digital, app løsning for å gjøre det enklere for studenter å finne de rette folkene å bo sammen med! Gjør letingen etter kollektiv mer spennende ved å filtrere etter dine egne fritidsinteresser og hobbyer og match med andre studenter på samme bølgelengde.