Avgangsutstilling 2022, logo

Mussie Ghebremichael

Interaksjonsdesigner

Mussie

Hei, jeg heter Mussie, er 26 år og kommer fra Oslo. Jeg har alltid likt alle tech relaterte produkter og tjenester fra en ung alder, så jeg prøvd meg på programmering etter videregående, men fant ut tidlig at jeg likte bedre frontend delen av webdesign og startet derfor på NTNU. Jeg har valgt et prosjekt jeg har jobbet med mens jeg var i praksis hos Norsk tipping, og to gruppeprosjekter "REKO marked" og "NFC booking" fra skole.

Web of Things - “NFC Booking”

Web of Things - “NFC Booking”

I dette prosjektet skulle vi komme med nye ideer for skolens booking systemer ved bruk av web of things metoder. Vi brukte metoder som brainwriting, dot-voting og lo-fi og Hi-fi prototype i Figma. Vi lagde plakater med innebygd NFC som man enkelt kunne "tappe" mobilen mot plakaten og få muligheten til å booke et gruppe-rom og eller utstyr fra skolen.

Informasjonsarkitektur - “REKO-ringen”

Informasjonsarkitektur - “REKO-ringen”

Dette prosjektet var om å lage en bedre løsning for direktesalg av lokale produkter basert på REKO-modellen som for tiden foregikk på Facebook. Utført innsikt arbeid, intervjuer med folk som kjøper og selger på markedet og lagde både prototype og brukertestet etterhvert. Sluttprodutket var en high fidelity prototype for både mobil og desktop, og en designmanual for disse prototypene.

Designpraksis i bedrift - “Norsk Tipping”

Designpraksis i bedrift - “Norsk Tipping”

Norsk Tippings sider går i dag over til et nytt CMS-system. I henhold til dette skal det utvikles nye komponenter til CMS-systemet. Prosjektet mitt var spesifikt om å fornye siden "Om Norsk Tipping". Fem stadiene i designtenkeprosessen; empati, definere, ide, prototype og teste. Kortsortering for å evaluere informasjonsarkitekturen til nettstedet og brukertesting. Lagde en ny iterasjon av siden "om norsk tipping" som skal være mer brukervennlig og utførte brukertesting.