Hopp til hovedinnhold
Henrik Ulstad Fossum

Henrik Ulstad Fossum


Jeg er 23 år gammel og studerer interaksjonsdesign på NTNU. Som person er jeg positiv, sosial og engasjert. Blir motivert av å jobbe tverrfaglig mot felles mål og gjøre andres opplevelser av en tjeneste eller produkt så positive som mulig, gjennom godt og brukervennlig design.

Prosjekter

Gjøbby

Design og prototyping av digitale løsninger

Gjøbby

Dette var et skoleprosjekt hvor vi fikk i oppgave å hjelpe millennials og Gen Z med å finne hobbyer. For å tilspisse oppgaven avgrenset vi brukergruppen til millennials og Gen Z som studerer og bor i Gjøvik. Resultatet er en app som skal hjelpe studenter og beboere i Gjøvik, med å finne seg en ny hobby eller finne tilbake til en gammel.

NRK-Radio

Arbeid fra praksisperiode hos NRK

NRK-Radio

I løpet av min praksis jobbet jeg med analyser, innsiktsarbeid, idégenerering, prototyping og ferdigstilling av konsepter. Her kan du se og lese om mine løsningsforslag til hvordan oppdagelse og personalisering av innhold kan forbedres.

Hva skjer?

Prosjekt i informasjonsarkitektur

Hva skjer?

Hva Skjer Gjøvik er et forslag til en ny appløsning, som har i hensikt av å samle alle kulturtilbud og arrangement som skjer i Gjøvik by. Dette skal gjøres gjennom en plattform som bringer arrangører og kulturbrukere tettere sammen.