Hopp til hovedinnhold
Gina Bjorøy Naley

Gina Bjorøy Naley


Jeg er en 23 år gammel jente som snart er ferdig med min Bachelorgrad i Interaksjonsdesign på NTNU. Folk ser meg som en energisk og smilende person som er dedikert i arbeide mitt. Jeg har lyst å benytte ferdighetene og kunnskapen jeg har tilegnet meg videre i yrkeslivet, samtidig som jeg ser frem til å få mer erfaring. Jeg brenner for faget jeg har valgt, og er heldig som daglig kan få bruke mine kreative side til å skape nye løsninger til dagens problemer. Mye av min fritid blir brukt til å utforske min kreativitet og være sosial med venner. Jeg har en lidenskap i digital tegning, VR, skulpturering digitalt og ikke digitalt. Jeg gleder meg til veien videre, til nye bekjentskaper, ny lærdom og nye erfaringer.

Prosjekter

Min digitale huskelapp

Praksis hos Norsk Tipping

Min digitale huskelapp

Mange av Norsk Tipping sine kunder har en form for lykkekupong de bruker i lotto. De kan ha laget den selv med sine favoritt tall, brukt tall som har betydning for dem, eller de kan ha arvet en kupong av familien. Derfor har Norsk tipping laget en funksjon som heter “lykkekupong”, der kunder kan lagre sine favoritt kuponger. Vi fant derimot ut at funksjonen ikke blir tatt i bruk i den grad den blir etterspurt av kundene. Målet er å finne hvorfor funksjonen ikke blir tatt i bruk, finne problemet og finne en potensiell løsning.

Gjennom dette prosjektet skapte vi vår potensielle løsning: “Min digitale huskelapp”. “Min digitale huskelapp” skal erstatte “lykkekupong- funksjonen” som er i dag, og skal gi kunder som har stor sentimental tilknytning til tallene sine flere funksjoner om oppbevaring av sine favoritt tall. Vi så at noen kunder har tilknytning til de enkelte tallene som kupongen deres består av, ikke bare kupongen som en helhet. Derfor ønsket vi å gi kunden muligheten til å lagre individuelle tall, som senere kunne fungere som byggeklosser for å lage både rekker og kuponger. Hvis du har lyst å vite mer om prosjektet kan du se mer på min portefølje!