Hopp til hovedinnhold
Erik Skjeie

Erik Skjeie


Jeg er 24 år og kommer fra Stavanger. Mine ambisjoner er å designe løsninger som er brukervennlige, innovative, inspirerende og inkluderende. Som interaksjonsdesigner ønsker jeg å bidra til å forenkle ved å designe brukervennlige løsninger for sluttbruker. Jeg liker menneskelig interaksjon og å få tilbakemeldinger fra brukeren. Brukerbehovene er for meg viktige for å kunne optimalisere produktutviklingen og for å komme frem til riktig sluttprodukt.

Prosjekter

Gjøbby - Hobby i Gjøvik

Design og prototyping for digitale produkter

Gjøbby - Hobby i Gjøvik

Oppgaven var: Design en opplevelse som appellerer til gen z eller millennials, som gjør det enkelt å finne en ny tilfredsstillende hobby i Gjøvik. Design opplevelsen fra perspektivet til noen som ønsker å lære en ny ferdighet. Løsningen ble en app ved navnet Gjøbby. Navnet spiller på en blanding av både Gjøvik og Hobby på en morsom måte. Appen fungerer som en samlet plattform for forskjellige typer hobbyer i Gjøvik.

Hva Skjer Gjøvik

Informasjonsarkitektur

Hva Skjer Gjøvik

Bakgrunnen for prosjektet var: "Gjøvik er en by hvor kulturlivet sprudler med konserter og mange små og store arrangementer i løpet av året. Byen vår Gjøvik har en ambisjon om å samle alt som skjer i Gjøvik på websiden gjovikby.no for å forsterke utviklingen av Gjøvik sentrum som regionsenter." Løsningen vår ble en nettside og en app. Nettsiden fokuserer mest på aspektet til en arrangør mens appen fokuserer på deltakere av kultur arrangementer. I nettside skal arrangørerne lett opprette arrangementer og invitere brukere til å komme. I appen skal brukerene kunne finne ut hva slags arrangementer som skjer i Gjøvik og omegn ved hjelp av flere funksjoner som forhåndsdefinerte kategorier, søke funksjon og filter funksjoner. Løsningen skal være en samlet plattform for alle kultur arrangementene som foregår i Gjøvik, samtidig skal den også vise frem andre tilbud som innbyggerne av Gjøvik kan ha nytte av, som skatehallen eller jungelparken.

HDO

Praksisplass

HDO

Helsetjenestens driftsorganisasjon for nødnett skal anskaffe en ny Kommunikasjonsløsning for Akuttmedisinsk Kjede (KAK). I denne sammenheng må det utarbeides et en rekke kvalifikasjoner for hvordan den nye løsningen må funke. I min tid som praktikant fikk vi i oppgave å se på tekstbaserte kommunikasjonen mellom en 113 operatør og en innringer. Prosjektet gikk i stor grad ut på å finne innsikt om tanker rundt den allerede eksisterende løsningen og hvordan den kunne bli forbedret.