Hopp til hovedinnhold
Eirik Thørud Granmorken

Eirik Thørud Granmorken


Mitt navn er Eirik Granmorken, og jeg er student i interaksjonsdesign her ved NTNU i Gjøvik. I løpet av studietiden min har jeg lært at jeg jobber effektivt og målrettet i team, og at jeg er i stand til å tenke kritisk når jeg står overfor ulike valg. Jeg har kunnskap om ulike verktøy og metoder som jeg kan anvende for å utvikle løsninger som passer perfekt til de spesifikke behovene. I tillegg til å jobbe med fysiske produkter, er jeg spesielt opptatt av innsiktsfasen og brukerbehovene i en gitt oppgave. Med brukeren i fokus og lidenskap for faget er jeg både spent og ivrig til å benytte kunnskapen min i det yrkesmessige livet.

Prosjekter

POG - Pharmaceutical Organization Guard

Bachelorppgave i interaksjonsdesign 2023

POG - Pharmaceutical Organization Guard

I dette prosjektet samarbeidet vi med veterinærklinikk AniCura Gjøvik for å utforske, definere og løse utfordringer innen vareflyt og varetelling av medisiner. Løsningen er en digital tavle som skaper oversikt over hvilke medisiner klinikken trenger, hvor sluttbruker raskt og enkelt kan registrere ønskede medisin. Løsningen gir og en detaljert oversikt over lagerbeholdning ved hjelp av registrering av uttak og oversiktlig liste for varetelling.

Gjøvik By

Gruppeprosjekt i IDG3009 Informasjonsarkitektur

Gjøvik By

I denne oppgaven utviklet vi en portal der kulturlivet til Gjøvik settes i system, og som kan bidra til økt turisme og aktivitet i regionen. Vi har utviklet en løsning der enkeltpersoner og foreninger enkelt kan opprette ulike aktiviteter, kurs, arrangementer, konserter etc. Samtidig kan enkeltpersoner få oversikt og søke seg frem til en begivenhet og/eller aktivitet de gjerne kunne tenkt seg å delta på.

Project FIKL

Prosjekt i IDG3006 Web of Things

Project FIKL

Hvordan kan vi øke studenters fokus og oppmerksomhet, ved å utvikle en modulær 𝘧𝘪𝘥𝘨𝘦𝘵 𝘤𝘶𝘣𝘦? I dette prosjektet benyttet vi oss av tverrfaglig samarbeid med BWU til å utvikle en interaktiv kube for å hjelpe studenter med å håndtere en krevende hverdag.