Anine Martinsen
Hei, mitt navn er Anine, er 22 år og kommer fra Stavsjø. Etter videregående visste jeg ikke helt hvilken retning jeg ville gå, og jeg hadde aldri hørt om interaksjonsdesign, men etter å ha lest om hva studiet innebar, var valget enkelt. Jeg valgte dette studiet fordi det virket bredt og kreativt, og hadde brukeren i fokus. Studiet har gitt meg mye lærdom, gjennom varierte emner og mye kreativitet. Det som jeg har trivdes med, er å designe noe for de som har behov for det, enten det er en tjeneste eller en app. Det er flere emner jeg likte veldig godt, blant annet design og prototyping for digitale produkter, grunnleggende psykologi og tjenestedesign.
Prosjekter

Design og prototyping for digitale produkter
HobbyLobby´n
HobbyLobby´n er en app som gir muligheter for å finne seg en ny hobby, nye venner med samme interesser, eller hjelp til å skaffe seg inspirasjon. Oppgaven i dette emnet var å designe en applikasjon som appellerte til gen z eller millennials i Gjøvik. Applikasjonen skulle designes etter perspektivet til noen som ønsket å lære seg en ny ferdighet. Målet med denne appen var å samle alt av hendelser som skjer i Gjøvik, på en plass, slik at det er enklere for innbyggerne, spesielt tilflyttere, å finne alt av tilbud av kurs og aktiviteter i byen, samt en egen inspirasjonsside for å la seg inspirere til nye aktiviteter.

Informasjonsarkitektur
BY'n
BY'n er en nettside som er laget for Gjøvik kommune. Målet med nettsiden er å samle alt av arrangementer som skjer i Gjøvik, på en plass. Dette for å kunne gjøre det enklere for kulturkonsulenter og arrangører å finne frem og nå ut. BY'n er en samleplass for å kunne gjøre det enklere å finne ut når og hvor ting skjer i Gjøvik, og ha muligheten til å sortere ut ifra hva dine interesser er.

Sensorisk og berøringsvennlig interaksjonsdesign
Bærekraftige påminnelser
I dette prosjektet utviklet vi en løsning for å fremme de 17 bærekraftsmålene. Målet bak oppgaven var å gjøre studenter ved Fakultetet for Arkitektur og Design mer oppmerksom på målene. Vi valgte derfor å fokusere på vinduene i Verkstedet, ved å gi disse farger med innhold om bærekraftsmålene. Planen bak var å tydeliggjøre informasjonen på en måte at studentene kunne kjenne seg igjen og samtidig gi rommet et fargespill.