Veronica Cabello Gladhaug

Veronica Cabello Gladhaug

Hei, jeg heter Veronica. Jeg er fra Beito­stølen i Valdres, et vakkert nasjonal­romantisk sted i Norge. Som 18 åring følte jeg for å komme meg ut fra Valdres og dro til Hedmark for å ta en liten bachelor i Digital Medie­produksjon. Videre syntes jeg ikke en bachelor holdt så tok jeg en til her på Gjøvik.

Så hvor kommer min kreativitet fra? Det hele startet da mine foreldre på 90-tallet kjøpte første datamaskinen. Der jeg satt og lagde vakre kunstverk i Paint som var starten på min kreative karriere. Ved siden av min utdanning har jeg også vært aktiv i forskjellige verv, der jeg blant annet var leder for linjeforeningen for design på NTNU Gjøvik. Jeg har lært mye av denne tiden og fått en egen lærdom som jeg ikke kunne lært på en annen måte. Dette har vært tre fantastiske år, og jeg gleder meg til arbeidslivet.

3 plakater
Drømmeprosjekt. Selvvalgt oppgave der jeg valgte en plakatserie på tre med teamet fobi. Jeg har illustrert alt selv og fokusert på hydrofobi, araknofobi og hylofobi.
To tidsskriftomslag
Vitenskapelig tidsskrift. Her er to eksemplarer av de fire omslagene av to årganger jeg lagde for dette prosjektet. Innmaten for vitenskapelige tidsskriftet har jeg jobbet med Julie Haugen.
Skilter
Veifinningssystem. Her har jeg jobbet med Vebjørn Eide og Therese A. Kornum der vi har utviklet et skiltsystem for Campus Gjøvik for å skape et mer sammenhengende Campus.