Therese Aschim Kornum

Therese Aschim Kornum

@kornum.design

Hei! Min kreative karriere starta da en ung Therese begynte å tegne Ole Brumm og vennene hans. Mine foreldre roste disse tegningene som om det var den nye utviklingen i kunst, og jeg kan vel si at deres støtte har drevet meg til veien innenfor design og kreativitet. Jeg kommer fra det vesle stedet Hadeland, og jeg jobber så godt jeg kan med å beholde dialekta. Jeg har vært en aktiv 4H-er i 14 år, og vil jaggu meg fortsette der. «Nei» er ikke et ord jeg bruker ofte, og dette har resultert i at jeg har gjort mye ved siden av studiene mine. Jeg følte rett og slett at en bachelor ikke var nok å finne på, så jeg har bidratt mye frivillig innenfor ulike organisasjoner samt skaffet meg jobberfaringer ved siden av.

Jeg har stor interesse for å jobbe med visuell identitet og er veldig bestemt på at det å jobbe sammen i et team er det jeg ønsker å gjøre

Følg meg gjerne på instagram @kornum.design for å sjekke ut mer av det jeg driver med.

Bok
Drømmeprosjekt. Bokdesign av en selvskrevet novelle kalt Drømmeland. Denne boken tar for seg en veldig personlig del av mitt liv og skal få leseren til å åpne øynene for mobbing.
Dataskjerm og mobil
Visuell Identitet. Nettside tilhørende den nye visuelle identiteten for Munch Museum. Dette prosjektet er gjort i samarbeid med Jakob Solheim.
Skopleieprodukter
Emballasjedesign. Emballasjedesign for skoprodukter egnet til lær. Designet når opp til kriterier som moderne, tradisjonelt, rimelig og ikke for pompøst.