Avgangs­utstilling 2020


Bachelor i grafisk design ved NTNU i Gjøvik

Tilbake til forsiden
Portrettbilde

Sveinung Husum Kristensen

Jeg heter Sveinung Husum Kristensen, og jeg er født og oppvokst på Lillehammer.

Jeg anser meg selv som en hyggelig og tankefull person. Jeg er i som regel godt humør, og føler selv jeg sier noen smarte ting iblant. Min store glede i livet er å gruble over det store og det små her i verden, og jeg synes det veldig gøy å prate og lære noe nytt.

Hva som tiltrakk meg til grafisk design var muligheten til å kommunisere ideer og følelser til andre. Jeg synes det har vært fantastisk å kunne lære om hvordan vi oppfatter tingene rundt oss, hvordan de kommuniserer, og hvordan vi som designere har muligheten til å nå ut til mennesker gjennom det vi gjør.

Movement
«Movement» er en serie illustrasjoner på tre verk, som tar utgangspunkt i ordet «bevegelse». Jeg ønsket å fange så mye som mulig av noe som beveger seg i et statisk medium, med å bruke både illustrasjonene, flatene de befinner seg på og rommet de befinner seg i til å skape et uttrykk av bevegelse.
Emballasjedesign
Et redesign av blyant og penneprodusenten Faber-Castells visuelle identitet og emballasje. Det nye uttrykket bygger på en diagonal linje som danner flater på pakningen. Denne linjen lager her et vindu til innholdet, og gjør flasken til en del av designet.
Choice & Freedom
«Choice & Freedom» er et økonomi-brettspill, hvor grunnideen er valg og konsekvenser. Spillet kan spilles på to ulike måter. Man kan enten spille det med et regelsett der penger er alt, eller med et regelsett hvor alle valg man tar får konsekvenser for spillernes frihet, og deres mulighet for suksess.