Sondre Topland

Sondre Topland

@sondre.topland

Hei! Jeg heter Sondre. Jeg er født i Japan, og surra rundt der åtte år før jeg flytta til det glade sørland, nærmere bestemt Grimstad. Etter ett års omvei innom en folkehøgskole på Moelv har jeg nå opparbeidet fire år med innlands-erfaring, og konklusjonen min er at det er ganske kaldt her. Det siste halvåret har jeg, på fritida, lekt en del med animasjon. Spesielt animasjon med enkle 2d-former og bokstaver styrt av "procedural", eller algorytmiske systemer. Følg meg gjerne på instagram @sondre.topland om dette virker nogenlunde interessant. Jeg har en særlig forkjærlighet for skriftene Adobe Jenson og Courier New, og kvier meg for å bruke dem i for mye. I tillegg samler jeg på (eller hamstrer) gamle filmplakater og store bøker med store bilder.

Bokdesign for William Gibsons Blue Ant-trilogi
Bokdesign for William Gibsons Blue Ant-trilogi. På selve pocketomslaget er det et svart-hvitt mønster som relaterer med bokens handling, mens det i tillegg er et farget halvgjennomsiktig omslag over der igjen.
Brandingforslag til det nye Munchmuseet
Forslag til banner i sammenheng med vårt brandingforslag til det nye Munchmuseet. Gjort i samarbeid med Sigve Lundsaunet.
Redesign av avisen Le Figaro
Utsnitt fra mitt redesign av avisen Le Figaro. Dette er fra et oppslag med en feature-artikkel om diktatoren som inntli nylig styrte Algerie.