Simon Andre Berg Agledal

Simon Andre Berg Agledal

Jeg heter Simon Agledal, kommer originalt fra Florø, Flora kommune i Sogn og Fjordane, uoriginalt fra Magnor, Eidskog kommune i Hedmark, og studerer Grafisk design. Jeg har tegnet helt siden jeg var tre år gammel, og den interessen har utviklet seg til å begynne med Photoshop i videregående. Dette er hva som fikk meg til å begynne å ville starte med å studere Grafisk design på NTNU i Gjøvik. Hvorfor akkurat Gjøvik? Siden jeg er så vant med å bo på et relevant lite sted, så synes jeg ikke at storbyer som Oslo og Drammen er noe særlig. Men siden jeg fant ut at det var Grafisk design her i Gjøvik ble jeg overlykkelig siden byen ikke er altfor stor. Jeg føler at jeg har valgt den perfekte studieretningen for meg, og synes det som Grafisk har å tilby er spennende.

Plakat i bymiljø
Mockup av en plakat for en utstilling ved det nye Munch Museum. Verket er en del av vår nye identitet for museet. Gjort sammen med Eivind Gusdal og Vebjørn Eide.
Tre bøker
Bokomslag i mockup for de engelsk oversatte tre første bøkene i den polske bokserien «Witcher Saga», som involverer «The Last Wish», «Sword of Destiny» og «Blood of Elves»
Avis
Avisforsiden min vist i en mockup. Redesignet er av den vestlandske «Firdaposten», som er lokalavisen for både Florø og Førde i Sogn og Fjordane.