Jenny Myrbråten

Jenny Myrbråten

Jeg heter Jenny og jeg er nå snart ferdig med min bachelor i grafisk design ved NTNU i Gjøvik. Jeg er en kreativ person som elsker å tegne og som motiveres av utfordringer. Et ønske om å utvikle kreativiteten min førte meg til å studere design og håndverk på videregående skole. Etter 3 år med design­fag med spesialisering innen interiør, ble jeg ut­eksaminert som interiør­konsulent i 2016. Interiør­fagene på videregående fikk meg til å utvikle interessen for design, noe som er grunnen til at jeg valgte å ta denne bacheloren i grafisk design. Etter nye 3 årene med designfag har jeg videreutviklet interessen for design og derfor har jeg søkt på en master i informasjonsdesign i England. Jeg håper dette vil gi meg nye utfordringer og la meg vokse som designer.

Bokstabel
Bokserie. Redesign av Laini Taylors bokserie Daughter of smoke and bone.
Nettside på dataskjerm og mobil
Visuell identitet. Nettside tilhørende den visuelle identiteten for Munchmuseet utviklet i samarbeid med Pia Haugseth Enger.
Reklameplakater
Drømmeprosjekt. En plakatserie basert på Tysk, Russisk og Nord-Koreansk propaganda med dagsaktuell samfunnskritikk som gjennomgående tema.